Vrienden van Spel- en Sportinstuif de Liemers


Door jouw bijdrage kan een deelnemer van Spel- en Sportinstuif de Liemers voordelig blijven sporten. Word vriend of doneer eenmalig!

Word vriend van Spel- en Sportinstuif ‘De Liemers’

Ja, ik word ook Vriend van Spel- en sportinstuif ‘De Liemers’ voor een jaarlijkse bijdrage van € 50,.


Ik lever als Vriend van Spel- en Sportinstuif De Liemers graag een financiële bijdrage en machtig Stichting Vrienden van Sportinstuif De Liemers, tot wederopzegging, eenmaal per jaar het aangegeven bedrag van mijn rekening af te schrijven.*


*Mocht u het niet eens zijn met de door Stichting Vrienden van Sportinstuif De Liemers verrichtte afschrijving, dan kunt u binnen 8 weken uw bank opdracht geven het afgeschreven bedrag terug te boeken. U kunt uw machtiging op ieder moment stopzetten.

Geen vriend worden, maar wel eenmalig doneren?

Dat kan via deze link of scan de QR code hieronder:Hoe scan je de code:

  • Open op je Smartphone of Tablet de (mobiel) bankieren app, Tikkie-app, foto-camera of een generieke QR-scanner app;
  • Scan de QR code en bevestig eventueel de pop-up die de website qr1.ideal.nl probeert te openen;
  • Alleen voor een QR-code met een flexibel bedrag: accepteer het standaard bedrag of pas het bedrag aan (minimaal €1,- en maximaal €5.000,-;
  • Kies eventueel je bank (niet nodig als je QR Code scant via een mobiel bankieren app) en volg de instructies van de bankieren app om de iDEAL transactie af te ronden (scherm je inloggegevens af);
  • De betaling wordt voldaan middels iDEAL en de transactie loopt via Rabo Smart Pay. Dit laatste zal je ook op het bankafschrift zien staan.

Vrienden van Sportinstuif de Liemers is aansprakelijk voor het goede verloop van de betaaltransactie en op degelijke besteding van de gift waar de betaaltransactie betrekking op heeft en voor de goede afhandeling van eventuele klachten van de klant over de transactie.

Zijn er vragen? Neem dan contact op via vriendenvansportinstuif@outlook.com onder vermelding van 20241126 en het moment van betaling (dag en tijd).