Wij houden van feest!
Bij de sportinstuif staan er jaarlijks drie feesten centraal, die we ook echt met z’n allen vieren. Het eerste feest van het seizoen is het Sinterklaasfeest. We hebben geluk, Dweilorkest Bachus komt altijd met veel plezier bij ons om samen met ons te swingen tijdens feestjes!

Het tweede feestje is in het voorjaar, wanneer heel de regio op z’n kop staat.. drie dagen lang, doen wij dit feestje in één avondje: Carnaval! Alaaaaaaf. Naast dweilorkest Bachus, komt Prins Carnaval ook altijd langs!

Hoewel met carnaval de meeste mensen verkleed gaan, komt het bij ons ook voor dat enkele deelnemers in gewone kleding komt. Dit is natuurlijk geen probleem, feest is feest!

Iets later in het voorjaar, wanneer de bloemen al aan het bloeien zijn, vieren wij het Lentefeest. Het Lentefeest bij ons betekend vooral dat we andere spellen/sporten doen dan normaal en hier zit een feestelijk tintje aan!

Kom jij ons helpen?

Zowel voor ons bestuur als onze activiteiten zoeken we nieuwe vrijwilligers. In onderstaande rij ziet u de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij Stichting Spel- en Sportinstuif gehandicapten “De Liemers”. Voor verdere informatie èn om u aan te melden als vrijwilliger klikt u op de naam van de vacature: 

• Bestuurslid
• Ondersteuning aan de deelnemers

Lees meer:
www.iedereenwelcom.nl

Agenda

In verband met de Corona is er tijdelijk geen Sportinstuif.

Wil je ons helpen?
Doneren kan via www.doneerdoel.nl

Waar en wanneer?

Elke woensdag ben je van harte welkom om bij ons te komen sporten!

Wij sporten van 18.30 tot 20.00 uur in sporthal de Muizenberg te Didam.

Wij vragen een kleine bijdrage van €3,00 van de sporters (sporten incl. consumptiebon).

Sponsor: editoo

Bekijk nu de nieuwste INFO!Onze INFO wordt mede mogelijk gemaakt door editoo. Dé specialist voor het maken van een eigen magazine of eigen clubblad!

Kijk op www.editoo.nl
voor meer informatie.

© Stichting Spel en Sport gehandicapten de Liemers