Wij houden van feest!
Bij de sportinstuif staan er jaarlijks drie feesten centraal, die we ook echt met z’n allen vieren. Het eerste feest van het seizoen is het Sinterklaasfeest. We hebben geluk, Dweilorkest Bachus komt altijd met veel plezier bij ons om samen met ons te swingen tijdens feestjes!

Het tweede feestje is in het voorjaar, wanneer heel de regio op z’n kop staat.. drie dagen lang, doen wij dit feestje in één avondje: Carnaval! Alaaaaaaf. Naast dweilorkest Bachus, komt Prins Carnaval ook altijd langs!

Hoewel met carnaval de meeste mensen verkleed gaan, komt het bij ons ook voor dat enkele deelnemers in gewone kleding komt. Dit is natuurlijk geen probleem, feest is feest!

Iets later in het voorjaar, wanneer de bloemen al aan het bloeien zijn, vieren wij het Lentefeest. Het Lentefeest bij ons betekend vooral dat we andere spellen/sporten doen dan normaal en hier zit een feestelijk tintje aan!

Agenda

Zaterdag 21 september:
29e Liemers zaalvoetbaltoernooi

Zondag 22 september:
Opening nationale sportweek in Doetinchem op en rond het marktplein

Waar en wanneer?

Elke woensdag ben je van harte welkom om bij ons te komen sporten!

Wij sporten van 18.30 tot 20.00 uur in sporthal de Muizenberg te Didam.

Wij vragen een kleine bijdrage van €3,00 van de sporters (sporten incl. consumptiebon).

Sponsor: editoo

Onze INFO wordt mede mogelijk gemaakt door editoo. Dé specialist voor het maken van een eigen magazine of eigen clubblad!

Kijk op www.editoo.nl
voor meer informatie.

© Stichting Spel en Sport gehandicapten de Liemers