Bij de sportinstuif staan er jaarlijks drie feesten centraal, die we ook echt met z’n allen vieren. Het eerste feest van het seizoen is het Sinterklaasfeest. We hebben geluk, Dweilorkest Bachus komt altijd met veel plezier bij ons om samen met ons te swingen tijdens feestjes!

Het tweede feestje is in het voorjaar, wanneer heel de regio op z’n kop staat.. drie dagen lang, doen wij dit feestje in één avondje: Carnaval! Alaaaaaaf. Naast dweilorkest Bachus, komt Prins Carnaval ook altijd langs!

Hoewel met carnaval de meeste mensen verkleed gaan, komt het bij ons ook voor dat enkele deelnemers in gewone kleding komt. Dit is natuurlijk geen probleem, feest is feest!

Iets later in het voorjaar, wanneer de bloemen al aan het bloeien zijn, vieren wij het Lentefeest. Het Lentefeest bij ons betekend vooral dat we andere spellen/sporten doen dan normaal en hier zit een feestelijk tintje aan!

 

Waar & wanneer?

Elke week ben je van harte welkom om bij ons te komen sporten!

Wij sporten van 18.30 - 20.00 uur in sporthal de Muizenberg te Didam.

Wij vragen een kleine bijdrage van €3,00 van de sporters (sporten incl. consumptiebon).

Agenda

10 oktober:
Vrijwilligersbijeenkomst

28 november:
Sinterklaasfeest

19 december:
Laatste sportinstuif 2018

2 januari:
Eerste sportinstuif 2019

INFO

Een paar keer per jaar komt de nieuwe INFO uit. Hier op de site vindt u de laatste

INFO. Klik op onderstaande link om de laatste INFO te openen:

juli 2017

november 2017

Stichting Spel en Sport gehandicapten de Liemers - Veldstraat 40 - 6941BE Didam - +31 316 224561 - sportinstuif.liemers@gmail.com