Het ontstaan van Sportinstuif de Liemers
Stichting Spel en Sport gehandicapten de Liemers is in het jaar 1977 opgericht door Dhr. Hell, Dhr. Chevalking en Dhr. Boorder. Nico Elderhorst was de grote starter van de instuif. Sinds het begin heeft de stichting al het doel om spel en sport aan te bieden voor mensen met een verstandelijke beperkingen onder begeleiding van vrijwilligers. Bijzonder dat dit doel (ruim 40 jaar later) nog steeds zo centraal staat!

In de jaren door zijn wij uitgegroeid tot een grote stichting, zo hebben wij wekelijks gemiddeld 60 sporters! Daar zijn wij elke keer weer erg blij en dankbaar voor.

De afgelopen jaren hebben zijn er regelmatig artikelen in de krant verschenen of op internet met nieuws over de Sportinstuif.

24 maart 2017 werd er een stuk in de krant gepubliceerd over het voetbaltoernooi in Kampen. Klik op onderstaand logo om naar het nieuwsbericht te gaan.

24 maart 2016 vierden we ons 40-jarig jubileum. Hier werd een mooi stuk geschreven door Natasja Scheerder. Klik op onderstaand logo om naar dat nieuwsbericht te gaan.

 

Kom jij ons helpen?

Zowel voor ons bestuur als onze activiteiten zoeken we nieuwe vrijwilligers. In onderstaande rij ziet u de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij Stichting Spel- en Sportinstuif gehandicapten “De Liemers”. Voor verdere informatie èn om u aan te melden als vrijwilliger klikt u op de naam van de vacature: 

• Bestuurslid
• Ondersteuning aan de deelnemers

Lees meer:
www.iedereenwelcom.nl

Agenda

In verband met de Corona is er tijdelijk geen Sportinstuif.

Wil je ons helpen?
Doneren kan via www.doneerdoel.nl

Waar en wanneer?

Elke woensdag ben je van harte welkom om bij ons te komen sporten!

Wij sporten van 18.30 tot 20.00 uur in sporthal de Muizenberg te Didam.

Wij vragen een kleine bijdrage van €3,00 van de sporters (sporten incl. consumptiebon).

Sponsor: editoo

Bekijk nu de nieuwste INFO!Onze INFO wordt mede mogelijk gemaakt door editoo. Dé specialist voor het maken van een eigen magazine of eigen clubblad!

Kijk op www.editoo.nl
voor meer informatie.

© Stichting Spel en Sport gehandicapten de Liemers