Het ontstaan van Sportinstuif de Liemers
Stichting Spel en Sport gehandicapten de Liemers is in het jaar 1977 opgericht door Dhr. Hell, Dhr. Chevalking en Dhr. Boorder. Nico Elderhorst was de grote starter van de instuif. Sinds het begin heeft de stichting al het doel om spel en sport aan te bieden voor mensen met een verstandelijke beperkingen onder begeleiding van vrijwilligers. Bijzonder dat dit doel (ruim 40 jaar later) nog steeds zo centraal staat!

In de jaren door zijn wij uitgegroeid tot een grote stichting, zo hebben wij wekelijks gemiddeld 60 sporters! Daar zijn wij elke keer weer erg blij en dankbaar voor.

De afgelopen jaren hebben zijn er regelmatig artikelen in de krant verschenen of op internet met nieuws over de Sportinstuif.

24 maart 2017 werd er een stuk in de krant gepubliceerd over het voetbaltoernooi in Kampen. Klik op onderstaand logo om naar het nieuwsbericht te gaan.

24 maart 2016 vierden we ons 40-jarig jubileum. Hier werd een mooi stuk geschreven door Natasja Scheerder. Klik op onderstaand logo om naar dat nieuwsbericht te gaan.

 

Agenda

Er zijn op dit moment nog geen nieuwe agenda items bekend! Zodra ze er zijn komen ze hier te staan.

Waar en wanneer?

Elke woensdag ben je van harte welkom om bij ons te komen sporten!

Wij sporten van 18.30 tot 20.00 uur in sporthal de Muizenberg te Didam.

Wij vragen een kleine bijdrage van €3,00 van de sporters (sporten incl. consumptiebon).

Sponsor: editoo

Onze INFO wordt mede mogelijk gemaakt door editoo. Dé specialist voor het maken van een eigen magazine of eigen clubblad!

Kijk op www.editoo.nl
voor meer informatie.

© Stichting Spel en Sport gehandicapten de Liemers