Ben je op zoek naar leuk vrijwilligerswerk of een uitdagende stage?
Sporters die bij Stichting Spel en Sport gehandicapten de Liemers komen sporten, kunnen dit niet alleen. Wekelijks komen er vele vrijwilligers die de deelnemers helpen sport en spel zo goed mogelijk (en op niveau) uit te kunnen voeren. Daarnaast krijgen wij jaarlijks verschillende stagiaires van het VMBO, HAVO en het MBO.

Wij zijn het hele jaar door op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor in de zaal en in het zomerseizoen voor bij het tandemfietsen.

Interesse als vrijwilliger?
Heeft u een hart voor deze doelgroep, bent u enthousiast en heeft u op woensdagavond nog tijd voor iets leuks? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Stuur een mail naar sportinstuif.liemers@gmail.com.

Interesse in een stageplek?
Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende stageplek? Ervaring met de doelgroep is niet noodzakelijk. Voor meer informatie of je motivatie mail je naar sportinstuif.liemers@gmail.com.

Je bent altijd welkom om een avondje langs te komen!

Kom jij ons helpen?

Zowel voor ons bestuur als onze activiteiten zoeken we nieuwe vrijwilligers. In onderstaande rij ziet u de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij Stichting Spel- en Sportinstuif gehandicapten “De Liemers”. Voor verdere informatie èn om u aan te melden als vrijwilliger klikt u op de naam van de vacature: 

• Bestuurslid
• Ondersteuning aan de deelnemers

Lees meer:
www.iedereenwelcom.nl

Agenda

In verband met de Corona is er tijdelijk geen Sportinstuif.

Wil je ons helpen?
Doneren kan via www.doneerdoel.nl

Waar en wanneer?

Elke woensdag ben je van harte welkom om bij ons te komen sporten!

Wij sporten van 18.30 tot 20.00 uur in sporthal de Muizenberg te Didam.

Wij vragen een kleine bijdrage van €3,00 van de sporters (sporten incl. consumptiebon).

Sponsor: editoo

Bekijk nu de nieuwste INFO!Onze INFO wordt mede mogelijk gemaakt door editoo. Dé specialist voor het maken van een eigen magazine of eigen clubblad!

Kijk op www.editoo.nl
voor meer informatie.

© Stichting Spel en Sport gehandicapten de Liemers