Stichting Spel en Sport gehandicapten de Liemers is in het jaar 1977 opgericht door Dhr. Hell, Dhr. Chevalking en Dhr. Boorder.  Nico Elderhorst was de grote starter van de instuif. Sinds het begin heeft de stichting al het doel om spel en sport aan te bieden voor mensen met een verstandelijke beperkingen onder begeleiding van vrijwilligers. Bijzonder dat dit doel (bijna 40 jaar later) nog steeds zo centraal staat!

In de jaren door zijn wij uitgegroeid tot een grote stichting, zo hebben wij wekelijks gemiddeld 60 sporters! Daar zijn wij elke keer weer erg blij en dankbaar voor.

De afgelopen jaren hebben zijn er regelmatig stukjes in de krant verschenen of op internet met nieuws over de Sportinstuif.

24 maart 2017 werd er een stuk in de krant gepubliceerd over het voetbaltoernooi in Kampen. Klik op onderstaand logo om naar het nieuwsbericht te gaan.

24 maart 2016 vierden we ons 40-jarig jubileum. Hier werd een mooi stuk geschreven door Natasja Scheerder. Klik op onderstaand logo om naar dat nieuwsbericht te gaan.

 

Wist je dat?

We in de zomer soms wel 80 sportende deelnemers hebben? Een groot
deel van de groep maakt dan een mooie fietstocht op tandems.

Stichting Spel en Sport gehandicapten de Liemers - Veldstraat 40 - 6941BE Didam - +31 316 224561 - sportinstuif.liemers@gmail.com